Модерен образовен систем

Класична западна литература во современиот образовен систем во САД

Може 17, 2022 Кајси 0

Модерната легендарна приказна „Паркот Јура“ покажува дека технологијата не мора да доведе до големи завршетоци ако се користи без критичко размислување, морална основа или истражување. [...]