4 Sekolah Listrik Paling Top ing Montréal: Langkah-langkah Penting sing kudu ditindakake

Nggolek karir ing industri listrik? Priksa dhaptar sekolah listrik ing Montreal!

Ana macem-macem program sing kasedhiya, supaya bisa angel ngerti ngendi kanggo miwiti panelusuran.

Tukang listrik yaiku wong sing nginstal kabel lan peralatan listrik ing bangunan.

Ana rong jinis listrik: journeyman lan master.

Journeymen minangka magang sing wis rampung latihan lan lulus ujian. Biasane dheweke wiwit kerja kanthi gaji sing murah sadurunge pindhah menyang proyek sing mbayar luwih dhuwur.

Ahli listrik master yaiku sing wis entuk lisensi saka Kode Listrik Nasional (NEC).

Pakaryan kasebut mbutuhake kawruh babagan listrik lan peraturan safety.

Tukang listrik uga kudu bisa maca cetak biru lan diagram, lan nindakake tugas liyane sing ana gandhengane karo konstruksi.

Kutha iki minangka papan kanggo sawetara latihan listrik paling apik ing donya, lan kita yakin manawa katrampilan anyar sampeyan bakal mbantu sampeyan sukses ing lapangan iki.

Apa sampeyan kepengin dadi tukang listrik omah utawa komersial, utawa sampeyan mung kepengin weruh kesempatan sing kasedhiya ing lapangan iki, kita entuk informasi sing dibutuhake.

Apa Nekani Sekolah Listrik ing Montreal minangka Ide sing Apik?

Yen sampeyan lagi nggoleki karir ing industri listrik, nekani sekolah listrik ing Montreal bisa uga dadi ide sing apik.

Kutha iki minangka papan kanggo sawetara sekolah listrik sing paling apik ing saindenging jagad, lan yen sampeyan pengin kerja, sampeyan bakal bisa sukses ing karir listrik.

Listrik dibutuhake ing endi wae, saka omah nganti bisnis.

Yen sampeyan pengin dadi tukang listrik, sampeyan bisa uga pengin nimbang sekolah listrik ing Montreal.

Sekolah listrik ing Montreal nawakake siswa kesempatan kanggo dilatih ing teknik listrik.

Iki amarga nyedhiyakake macem-macem kursus sing nyakup topik kayata listrik, elektronik, safety, lan liya-liyane.

Nekani sekolah listrik ing Montréal minangka ide sing apik amarga menehi siswa katrampilan sing dibutuhake kanggo dadi tukang listrik sing sukses.

Apa Biaya Nekani Sekolah Listrik ing Montreal?

Sekolah listrik ing Montreal bisa dadi jawaban yen sampeyan pengin miwiti karir ing industri listrik.

Nanging sadurunge cepet-cepet metu lan nglamar, penting kanggo ngerti apa biaya sekolah listrik ing Montreal.

Biaya mlebu sekolah listrik ing Montreal beda-beda saka siji institusi menyang liyane.

Nanging, biaya kuliah rata-rata ing sekolah teknik listrik ing Montreal yaiku $ 10,500 saben taun. Angka iki ora kalebu biaya liyane kayata biaya buku utawa transportasi.

Sekolah listrik ing Montreal nawakake siswa kesempatan kanggo dilatih ing bidang listrik.

Institusi kasebut nyedhiyakake program latihan sing nyakup topik kaya safety, kabel, pemutus sirkuit, lan liya-liyane.

Siswa sing ngrampungake program kasebut layak kanggo njupuk ujian lisensi sing ngidini dheweke dadi profesional sing dilisensi.

Kepiye Dadi Tukang Listrik ing Montreal

Kanggo ndhaptar program magang listrik, sampeyan biasane kudu umure paling ora 16 taun lan duwe diploma Grade 12 utawa sing padha.

Sampeyan bakal entuk manfaat yen sampeyan njupuk kelas matematika, fisika, lan basa Inggris.

Program magang sekolah menengah kasedhiya ing sawetara provinsi lan wilayah, supaya siswa sekolah menengah bisa ngupayakake karir minangka tukang listrik.

Sampeyan biasane kudu ngrampungake program magang patang nganti limang taun supaya bisa disertifikasi minangka tukang listrik.

Sampeyan nampa kredensial wong lelungan sawise kasil ngrampungake latihan teknis, latihan kerja, lan ujian sing dibutuhake.

Sampeyan bisa njupuk Ujian Antarprovinsi minangka tukang listrik sing dilisensi supaya layak kanggo Segel Merah Standar Antarprovinsi.

Sampeyan bisa dadi tukang listrik ing ngendi wae ing Kanada yen sampeyan duwe Red Seal.

Dhaptar Sekolah Listrik ing Montreal

Tukang listrik sing berkualitas penting kanggo omah utawa kantor. Padha nindakake ndandani lan instalasi listrik, lan uga nginstal sistem kabel anyar.

Sekolah listrik ing Montreal nawakake macem-macem kursus kanggo siswa, kayata program magang, program sertifikat, program diploma, lan program gelar.

Siswa sing ngrampungake program kasebut nampa lisensi saka provinsi Quebec.

Iki minangka dhaptar Sekolah Listrik ing Montreal:

1. Institut Technique Aviron de Montréal

Nalika Aviron wiwitane dadi panyedhiya mekanika penerbangan paling dhuwur, para siswa saiki bisa nyesuaikake pendhidhikan supaya bisa lulus kanthi percaya diri lan kerja ing industri welding, drafting industri, mekanik otomatis, lan listrik.

Institut Teknik Aviron sing berbasis ing Montreal minangka sekolah kejuruan sing misuwur lan terus diakoni minangka landmark.

Aviron ndhaptar luwih saka 600 siswa lan nawakake macem-macem pilihan silihan lan beasiswa.

Iki diakreditasi dening MELS lan kerja sama karo profesional industri nalika uga duwe lisensi.

Sekolah kasebut nyedhiyakake instruktur sing nduweni kualifikasi sing wis disetujoni dening menteri pendidikan lan fakultas sekolah kasebut duwe luwih saka 60 sertifikasi.

Profesor sekolah nuntun siswa kanthi pengalaman pirang-pirang taun lan ahli sing dilatih ing subjek sing diwulangake, supaya bisa unggul ing papan kerja sing nuntut.

Program kalebu:

  • Welding lan Fitting
  • Listrik
  • Mekanik Mobil
  • Drafting Industri

Kabeh program kasedhiya ing basa Prancis & Inggris.

Lulusan listrik duwe masa depan sing cerah kanthi macem-macem kesempatan.

Sampeyan bisa nginstal, ndandani, lan njaga sistem lan peralatan listrik amarga program listrik.

Minangka mahasiswa full-time, program 1,800 jam dipérang dadi 24 katrampilan.

Siswa bakal entuk kemampuan kanggo nindakake tanggung jawab, fungsi, tugas, lan kegiatan liwat kombinasi teori kelas lan karya praktis, sing bakal nglengkapi dheweke kanggo maju kanthi efektif lan aman ing pakaryan.

Siswa siyap nginstal lan / utawa ndandani sistem listrik ing sektor omah, komersial, industri, lan umum dening Aviron Technical Institute of Montreal.

Tugas instalasi biasane ditemokake ing industri konstruksi, ing ngendi program magang Komisi de la Construction du Québec (CCQ) ditrapake. Kanggo kabeh industri liyane, program Emploi-apprenticeship Québec ditrapake.

SEKOLAH VISIT

2. Pusat Elektroteknologi Pearson

Salah sawijining borough Montreal sing paling apik lan bersejarah, Lachine minangka papan kanggo Pusat Elektroteknologi Pearson, pusat karir profesional.

Sekolah kasebut wis ngembangake lan dadi pimpinan pelatihan teknis wiwit dibukak ing taun 2007.

Sekolah kasebut wis nglumpukake klompok profesor sing ngerti lan personel dhukungan sing semangat.

Kanggo mesthekake yen dheweke nglatih lulusan supaya bisa sukses ing lingkungan teknologi sing nuntut banget, dheweke uga bangga njaga kontak sing ketat karo panjaluk lan norma industri.

Program sing ditawakake ing sekolah kalebu:

  • Dhukungan Komputasi

  • Listrik

  • Telekomunikasi

  • Satpam pribadi

Gelar listrik nyedhiyakake sampeyan kawruh lan kabisan sing dibutuhake kanggo makarya minangka tukang listrik sing dilisensi ing sawetara industri utawa miwiti bisnis sampeyan dhewe.

Sekolah menehi latihan sing diawasi lan langsung. Sampeyan bakal nglampahi 60% wektu sinau kanggo melu lokakarya langsung, kerja ing tim, lan dipandu dening staf pengajar sing mumpuni.

Pendekatan kanggo pendhidhikan yaiku sinau adhedhasar masalah lan sinau aktif. Fasilitas kasebut canggih lan dilengkapi peralatan lan inovasi paling anyar.

SEKOLAH VISIT

3. École des métiers de la construction de Montréal

Miturut kontrak antarane CSSDM, Kementerian Pendidikan, Rekreasi lan Olahraga (MELS), lan Komisi de la construction du Québec (CCQ), sekolah iki dikelola dening panitia manajemen.

Anggota panitia iki sing makili serikat pekerja lan sektor majikan Quebec, CCQ, lan CSSDM kabeh ngabdi kanggo perbaikan instruksi, pertumbuhan siswa, lan pertumbuhan ÉMCM.

Sekolah iki menehi akses menyang guru sing kompeten lan semangat, Latihan kanthi prospek kerja sing menarik, Jadwal dina lan sore (Manajemen Bisnis), lan papan modern: area 270,000 kaki persegi! Akses kanthi telung stasiun metro, Dhukungan linguistik kanggo siswa non-Prancis, Lingkungan sinau sing wiyar, anget lan gampang diakses, Kemitraan unik karo Pusat Pelatihan Vokasional kanggo Aborigin ing Perdagangan Konstruksi, lan liya-liyane.

Ing sekolah iki, sampeyan diajari carane nginstal, ndandani, ngowahi, lan njaga jaringan komunikasi, sistem listrik lan elektronik, lan peralatan konstruksi kanggo mesin manufaktur, institusi, lan industri.

SEKOLAH VISIT

4. Herzing College

Herzing College nawakake program diploma lan sertifikat ing macem-macem industri sing dikarepake.

Ing sekolah iki, sampeyan diwenehi kesempatan kanggo sinau kanthi kepenak; Herzing College nyedhiyakake kursus sing ditawakake ing kampus, online, lan kanthi format hibrida.

Ing sekolah iki, sampeyan bisa milih sinau full-time, part-time, utawa ing wayah sore.

Kursus ing sekolah iki nggabungake kurikulum Spesialis Kabel Jaringan lan Konstruksi lan Pangopènan Listrik.

Iku menehi kauntungan competitive lan liyane karya alternatif kanggo sinau kabisan ing loro wilayah.

Program ing sekolah iki menehi sampeyan:

  • Instruktur sing dilisensi kanthi pengalaman industri pirang-pirang taun

  • Program 42 minggu sing terjangkau

  • Fasilitas pelatihan canggih sing nyimulasi lingkungan kerja sing nyata

  • Piranti lan peralatan safety kalebu ing kuliah sampeyan

  • Sawetara tanggal wiwitan program ing saindhenging taun

  • Utangan, hibah pelatihan pemerintah, lan beasiswa kasedhiya kanggo siswa sing nduweni kualifikasi

  • Sertifikasi safety kalebu ing program kasebut

SEKOLAH VISIT

Apa Gelar Listrik Worth it?

Panjaluk kanggo tukang listrik sing trampil wis tambah akeh sajrone dekade kepungkur.

Nyatane, miturut Biro Statistik Tenaga Kerja (BLS), kesempatan kerja kanggo tenaga kerja listrik samesthine bakal nambah 22% antarane 2016 lan 2026.

Pakaryan listrik digoleki banget amarga mbutuhake katrampilan lan kawruh teknis. Dadi, dheweke mbayar kanthi apik lan menehi keuntungan gedhe.

Dheweke uga nyedhiyakake macem-macem kemungkinan kanggo kemajuan ing lapangan.

Pira Entuk Listrik ing Montreal?

Rata-rata gaji tenaga listrik ing Montreal kira-kira $66,560 lan $89,440. Jumlah iki diwilang nggunakake tarif saben jam lan minggu kerja 40 jam.

Kontrak, bisnis, lokasi, perjanjian kolektif apa wae sing ditrapake, uga iklim ekonomi regional lan global, kabeh duwe pengaruh marang upah.

Uga, elinga yen jumlah iki ora kalebu lembur.

Suwene Suwene Dadi Tukang Listrik ing Montreal?

Ing saindenging Kanada, ana akeh program latihan magang kanggo tukang listrik, nanging biasane suwene patang taun, kalebu paling ora 8,000 jam latihan kerja, patang blok wolung minggu instruksi teknis, lan diakhiri karo ujian sertifikasi.

Apa Pilihan Karir Kemungkinan ing Bidang Listrik?

  • Tukang listrik omah lan komersial
  • Listrik listrik
  • Listrik listrik sistem listrik

Apa Outlook Proyek Kanggo Listrik ing Kanada?

Listrik mesthi dibutuhake kanggo wong Kanada. Lan nalika populasi negara saya tambah akeh lan kutha-kutha lan kutha-kutha saya tambah akeh, kabutuhan bakal terus mundhak.

Wiring bakal dibutuhake ing omah lan papan kerja sing mentas dibangun. Sistem listrik kudu ditingkatake kanggo proyek renovasi.

Kajaba iku, perusahaan industri lan energi mbutuhake tenaga kerja kanggo mbantu nindakake rencana ekspansi sing ambisius.

Pakaryan kanggo pedagang sing dilatih (kaya tukang listrik) dadi salah sawijining sing paling angel diisi ing Kanada sajrone sepuluh taun kepungkur, miturut riset ManpowerGroup 2018.

Nemokake calon sing mumpuni kanggo posisi kasebut dadi luwih tantangan, miturut 25% bisnis sing dijajaki.

Kanggo sing duwe set katrampilan sing cocog, kesempatan bisa uga kasedhiya.

kesimpulan:

Yen sampeyan nggoleki karir ing industri listrik, ana akeh sekolah sing bisa mulang katrampilan sing dibutuhake.

Penting golek sekolah sing bakal menehi latihan lan pendhidhikan sing dibutuhake supaya bisa sukses.

Ana akeh sekolah ing Montreal sing nawakake kursus pelatihan listrik, mula butuh sawetara wektu sadurunge sampeyan nemokake sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Sawetara sekolah kasebut nawakake program sing diakreditasi dening asosiasi kaya Asosiasi Listrik Kanada utawa Dewan Pemeriksa Listrik Nasional.

Organisasi kasebut nyedhiyakake siswa kanthi cara supaya bisa disertifikasi sawise lulus saka program kasebut.

Ing artikel iki, kita wis nggawe dhaptar sekolah paling apik kanggo tukang listrik supaya sampeyan bisa miwiti telusuran lan nemokake sing cocog kanggo sampeyan.

Muga-muga blog iki bisa mbantu sampeyan nemtokake sekolah sing cocog kanggo sampeyan!

Pilihan Editor

Apa Artikel Iki Mbiyantu? Marang Kita Apa Panjenengan mikir.