Hibah Walmart Paling apik kanggo Ibu Tunggal: Kelayakan, Nilai & FAQ

Ing artikel iki, kita bakal ndeleng Walmart Grants kanggo Ibu Tunggal.

Dana Janji Perpetual Yayasan Walmart wis menehi dana luwih saka 10 taun. 

Hibah kasebut kasedhiya kanggo kulawarga lan organisasi sing fokus kanggo nguatake komunitas lan ningkatake urip. 

Pelamar kudu dadi ibu tunggal kanggo nampa dana.

Ibu Tunggal

Nalika ora duwe dhuwit, ibu tunggal sing paling apes. 

Saora-orane pangasilan lan beyo padha digathukake nalika duwe kanca. Nanging, kasunyatan hard bisa dipeksa marang wong-wong mau. 

Kahanan sing paling tragis yaiku, nalika dadi pengangguran, dheweke duwe kewajiban gedhe kanggo ngunggahake anak. 

Bisa dadi tantangan kanggo ngimbangi karya karo kabutuhan kanggo bocah-bocah. Ibu tunggal sing kerja full-time kudu tetep ana. 

Dheweke banjur kudu blanja, ngurus kulawargane, lan konsentrasi ing proyeke.

Ibu tunggal ngalami tekanan mental sing luar biasa amarga kudu nyukupi anak-anake dhewe. 

Dadi, dheweke nggawe akeh gaweyan lan entuk istirahat cilik. Dheweke samesthine bakal ngadhepi kasunyatan sing atos lan nglarani nalika lagi nganggur utawa entuk dhuwit sithik. 

Dheweke bisa uga ora ngurus sumber pendidikan kanthi apik, menehi nutrisi sing cocog karo anak-anake, utawa menehi dhukungan mental.

Klompok sing kapisah menehi kabar amarga urip ibu tunggal saya tambah tantangan. 

Iki minangka langkah kanggo mbantu dheweke dadi mapan ing komunitas sing tantangan iki. 

Dhukungan pemerintah, sedekah amal, organisasi nirlaba, lan program liyane kasedhiya kanggo mbantu ibu-ibu tunggal duwe dina sing luwih apik karo anak-anake.

Babagan Yayasan Walmart

Siji-sijine lingkungan, Yayasan Walmart darmabakti kanggo ngidini individu ngakses urip sing luwih apik. 

Iki ngupaya mbukak lawang kanggo wong supaya luwih apik kahanan urip. Iki ditindakake kanthi menehi hibah kanggo atusan klompok sing nuduhake nilai-nilai kasebut lan nduwe karyawan Walmart nyumbang wektu. 

Yayasan Walmart lan Walmart nyumbang meh $1.4 milyar awis lan 1.25 yuta jam wektu asosiasi sajrone taun fiskal 2016. 

Kabeh inisiatif kasebut fokus ing telung wilayah utama: Sustainability, Opportunity, lan Community

Program Hibah Yayasan Walmart

Sampeyan ibu tunggal sing duwe masalah kanggo njaga biaya. 

Penting kanggo nyedhiyakake kabutuhan dhasar kulawarga lan bocah-bocah nalika sampeyan duwe penghasilan sithik. 

Sanajan akeh ibu tunggal bisa kerja kanthi lengkap utawa paruh wektu, penghasilan bisa uga ora cukup kanggo nutupi dhasar. 

Kajaba iku, ibu tunggal bisa dadi bagian saka organisasi lingkungan sing ngamanake lapangan kerja lan mbantu lingkungan. 

Sampeyan bisa uga nemu masalah pendanaan kanggo organisasi ing kahanan iki, nanging uga penting kanggo elinga yen ana dhukungan saka platform sing beda. 

Sampeyan bisa uga kasengsem ing program hibah komunitas minangka bagéan saka iki.

Hibah sing diterbitake ana ing tandha $250 nganti $5,000. Kanggo taun saiki, 2022, aplikasi kasebut diwiwiti tanggal 1 Februari lan bakal rampung ing dina pungkasan taun kasebut.

Sampeyan bisa bukak ing kaca hibah kanggo informasi luwih lengkap.

Walmart Grants kanggo Ibu Tunggal: Cara Aplikasi

Yen sampeyan minangka ibu tunggal lan pengin nampa dana saka Yayasan Walmart, sampeyan kudu miwiti situs web, sing bisa uga njaluk sampeyan menehi informasi kayata nomer kontak, profil organisasi, lan rincian program sing sampeyan gunakake. 

Dadi, sampeyan kudu ngrampungake beasiswa kasebut, kenapa sampeyan butuh beasiswa kasebut, lan apa masalah sing sampeyan alami saiki. Sampeyan kudu digawe cetha yen urip iku arang banget angel.

Nanging, sampeyan kudu milih proses aplikasi berbasis web utawa elektronik. Sampeyan uga bisa uga ora menehi informasi rinci babagan sampeyan ing aplikasi sampeyan. 

Sadurunge miwiti Walmart Grants kanggo Ibu Tunggal, sampeyan uga kudu mriksa kasedhiyan program gumantung ing ngendi sampeyan manggon lan proses aplikasi sing tepat.

Carane Pemenang Dipilih

Kepiye carane pemenang hadiah dipilih? 

Administrasi fasilitas kasebut bakal ngevaluasi kabeh aplikasi sadurunge menehi rekomendasi pendanaan. Kaputusan pungkasan banjur digawe dening manajemen fasilitas.

Bisnis bakal dilaporake liwat email. Yen ditampa, cek beasiswa bakal dikirim menyang alamat aplikasi sajrone patang minggu menyang organisasi hibah yayasan Walmart. 

Dheweke kudu ngubungi fasilitas tetanggan kanggo ngrancang perayaan pangenalan resmi.

Elinga yen keputusan arep menehi hibah kanggo organisasi nirlaba utawa ora ana ing Walmart. 

Dheweke mriksa reputasi lan operasi perusahaan kanggo mesthekake yen dheweke netepi syarat lan kahanan.

Utawa sampeyan bisa luwih ngerti cara iki 

Ana tim pilihan kanggo program Walmart Grants kanggo ibu tunggal. Aplikasi ditampa ing kene lan dikirim menyang dewan penasehat negara. 

Nanging, iki ora nggunakake rincian kontak. Hibah Walmart kanggo ibu tunggal bisa kasedhiya sawise prosedur, lan panampa bisa dikontak liwat surat. 

Sanajan ora ana respon, iki bakal dicathet lan email bakal dikirim babagan masalah kasebut. 

Manajemen bisnis lingkungan sampeyan uga bisa menehi rekomendasi penasihat yayasan sajrone tahap pemilihan.

Kelayakan: Walmart Grants Kanggo Ibu Tunggal

Mulane, ana syarat khusus kanggo organisasi masyarakat lan ibu tunggal supaya nduweni dana Walmart. Kene sawetara saka wong-wong mau.

  • bisnis sing nduweni status tax-exempt saiki miturut Internal Revenue Code bagean 501(c)(3) utawa (19).
  • Penegak hukum, departemen pemadam kebakaran, lan negara bagian, kabupaten, lan lembaga kutha liyane mung diidini njaluk dana kanggo alasan umum, lan panjaluk kasebut kudu CyberGrants FrontDoor Verified.
  • Universitas, sekolah piagam, perguruan tinggi komunitas utawa SMP, perguruan tinggi negara utawa swasta, lan sekolah kanggo gelar K nganti 12, antara liya, kasedhiya.
  • Sawetara pasamuwan utawa institusi adhedhasar iman wis ngembangake inisiatif sing nanggapi lan nyukupi kabutuhan masarakat lokal.

Sampeyan uga penting kanggo elinga yen kabeh klompok sing ngirim aplikasi kanggo hibah komunitas regional kudu luwih dhisik CyberGrants FrontDoor Diverifikasi

Sawetara pitakonan penting sing ditakoni wong sing jawaban sing bisa migunani kalebu:

Hibah utawa tunjangan apa sing kasedhiya kanggo aku minangka ibu tunggal?

Kasunyatan saka ibu tunggal iku luar biasa nandhang sungkowo, lan melas yen digawa menyang manungsa waé. 

Dheweke kerja keras kanggo ngatur kulawargane. Nanging kanggo ibu tunggal, ana kaluwihan lan program finansial. 

Iki kalebu subsidi kanggo penggantian jendela, kridit pajak anak, kridit pajak kerja, tunjangan kerja lan dhukungan sing ana gandhengane karo penghasilan, Pell Grants, lan liya-liyane. 

Ibu tunggal bisa entuk manfaat saka bantuan iki ing mangsa ngarep kanthi dina sing luwih apik.

Apa ana bantuan kanggo kula minangka ibu tunggal tanpa dhuwit?

Kanggo ibu tunggal kaya ngono, pamrentah nawakake macem-macem bentuk bantuan. 

Kanggo wong tuwa tunggal kanthi penghasilan sithik, pamrentah nawakake sawetara pitulungan finansial sing bisa digunakake kanggo nutupi biaya kaya ngurus bocah, omah, lan panganan. 

Iki kalebu hibah, TANF, SNAP, lan bantuan liyane.

Apa aku bisa ngajokake pajak minangka ibu tunggal tanpa penghasilan?

Mesthi, ibu sing isih lajang lan duwe anak nanging ora entuk dhuwit bisa ngajokake laporan pajak. 

Yen sampeyan ora entuk dhuwit, ora ana insentif kanggo ngajukake bali. Yen sampeyan ora bisa kerja utawa duwe penghasilan ing taun sadurunge ing kahanan iki, sampeyan bisa uga bisa njaluk kredit pajak.

Apa sing bisa daktindakake kanggo nambah keuangan minangka ibu tunggal?

Pengangguran mesthi dadi kasunyatan sing angel kanggo ibu tunggal. Ing kahanan iki, penting kanggo nganyari strategi finansial. 

Iki mbutuhake ngganti prospek finansial, misahake keuangan saka mantan mitra, tuku asuransi kulawarga, nambah penghasilan lan tabungan, miwiti manajemen utang sing ketat, lan nggawe anggaran ibu tunggal kanggo mbayangake masa depan sing luwih cerah.

kesimpulan

Muga-muga sampeyan entuk apa sing dibutuhake saka artikel iki babagan Walmart Grants kanggo Ibu Tunggal. Iki minangka program apik tenan sing mbantu kulawarga sing butuh. 

Kita ngerti manawa ora kabeh wong bisa entuk dana kasebut, nanging yen sampeyan nindakake, mesthi bakal ngganti urip!

Pilihan Editor

Apa Artikel Iki Mbiyantu? Marang Kita Apa Panjenengan mikir.