Carane Dadi Pengasuh Anak ing UK-10 Langkah Paling Apik

Dadi pengasuh bocah nuduhake sampeyan duwe katresnan lan semangat kanggo bocah-bocah. Jalur karir iki mung bisa nyenengake lan nyenengake yen sampeyan duwe karep kanggo urusan bocah-bocah lan uga duwe katrampilan lan kualitas sing dibutuhake kanggo dadi pengasuh.

Apa sampeyan nggoleki carane dadi pengasuh anak ing UK? Banjur artikel iki kanggo sampeyan. 

Sapa sing dadi Childminder? 

Pengasuh anak minangka panyedhiya perawatan sing ngurus anak wong liya luwih saka rong jam ing omah nalika wong tuwane ora ana.

A childminder paling kaping bakal helpers sing bantuan metu ing ngarep; wong kaya sederek sing manggon karo childminder utawa bantuan dipunginaaken. 

Omah sing ngurus bocah bisa dadi taman kanak-kanak kanggo bocah-bocah sing durung umur sekolah, uga klub sawise sekolah kanggo bocah-bocah sing luwih tuwa sing bisa teka lan ing omah sawetara wektu sawise sekolah. 

Riset babagan carane dadi pengasuh bocah ing Inggris minangka pengasuh bocah sing kepengin banget tegese sampeyan seneng banget karo bocah-bocah.

Karir ing ngurus anak minangka posisi sing penting banget. Iki bisa dadi produktif lan nyenengake kanggo pengasuh lan bocah-bocah yen pengasuh nduweni karep marang bocah-bocah.

A childminder bener ora mung nggawe manawa anak aman lan uga dijupuk care saka, nanging dheweke / dheweke uga kasengsem ing pembangunan pribadi anak lan wutah. 

Sampeyan kudu ngerti manawa sadurunge sampeyan nyoba ngurus bocah lan riset babagan carane dadi pengasuh bocah ing Inggris, sampeyan kudu ngerti persis apa sing bakal sampeyan lakoni.

Sampeyan kudu ngurus anak wong liya nalika ora ana. Anak-anak iki kudu aman, nyaman, lan panganan sing apik ing perawatan sampeyan.

Sampeyan kudu melu dolanan, diskusi, maca, lan sinau kabeh. 

Dadi pengasuh anak ing Inggris mbutuhake:

  • Ngopeni anak wong liya saka 0-8 taun utawa rada ndhuwur.

  • Ngurus panganan anak miturut kabutuhan diet utawa kapercayan agama.

  • Nglipur bocah-bocah sing nangis, ganti popok, adus, lan ngresiki bocah-bocah nalika lagi kekacoan. 

  • Nyedhiyakake macem-macem kegiatan dolanan njero ruangan lan ruangan, kanggo mbantu pangembangan bocah-bocah.

  • Mesthekake yen bocah-bocah iki aman lan nyaman ing perawatan saka minder. 

  • Nglibatake wong tuwa babagan kegiyatan, prilaku, lan karakter anak-anake ing omah sing ngurus bocah. 

Ana kahanan kerja tartamtu sing kudu dipikirake dening calon pengasuh anak. Kondisi kasebut yaiku:

  • Jam kerja ora bakal ditemtokake dening pengasuh anak, amarga wektune kudu digarap karo jadwal wong tuwa. 

  • Omah sing bakal digunakake dening pengasuh anak kanggo bisnis iki bakal dipriksa kanggo mesthekake yen lingkungan iki kondusif kanggo layanan pengasuh anak. 

  • Kadhangkala, pengasuh bocah kudu nyopir bocah menyang sekolah, dolanan, utawa grup dolanan kanthi persetujuan wong tuwa sawise wong tuwa mesthekake yen pengasuh bocah duwe SIM.

Nalika sampeyan pengin ngerti carane dadi pengasuh bocah ing Inggris, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan duwe katrampilan lan kualitas tartamtu. Katrampilan lan kualitas kasebut kaya ing ngisor iki:

  • Katrampilan ngrungokake

  • skills komunikasi

  • Tresna kanggo anak

  • Kemampuan kanggo pacify anak nangis

  • sabar

  • Empathy

  • Kind

  • Manungsa waé kanggo rincian

  • Sikap positif kanggo kerja

  • Roso geguyon 

Kualifikasi dadi Childminder ing Inggris

Sejatine ora ana kualifikasi resmi sing dibutuhake kanggo dadi pengasuh anak sing minangka karir sing mandhiri.

Nanging ana kualifikasi perawatan bocah sing dibutuhake kaya Sertifikat Nasional ing Perawatan Anak sing bisa uga larang regane. 

Kanggo dadi pengasuh bocah ing Inggris, sampeyan kudu: 

  • Dadi 18 utawa luwih saka 18 taun

  • Ndhaptar ing Inspektorat Perawatan yen sampeyan bakal ngurus anak wong liya luwih saka rong jam ing omah sampeyan. 

  • Nduwe rekaman Skema PVG ( Protection of Vulnerable Groups). 

Carane Dadi Childminder ing Inggris.

  • Entuk Informasi sing Perlu

  • Bukak lan Lulus Rekam Pidana lan Priksa Kesehatan

  • Nyedhiyani wasit 

  • Pendaftaran Ofsted

  • Inspeksi Ngarep Ofsted

  • Nampa Sertifikat Pendaftaran Panjenengan

  • Entuk Asuransi

  • Ndhaptar Kanthi HMRC Minangka Wiraswasta

  • Mulai Iklan Bisnis Sampeyan

Langkah 1. Entuk Informasi sing Perlu

Kanggo ngerti carane dadi pengasuh bocah ing Inggris, sampeyan kudu entuk kabeh informasi sing dibutuhake, kaya sampeyan saiki.

Iki bakal mbantu sampeyan ora nglewati langkah apa wae kanggo dadi pengasuh bocah lan mbantu sampeyan ing dalan sing bener ing perjalanan sampeyan dadi pengasuh bocah ing Inggris. 

Langkah 2. Bukak lan Lulus Rekam Pidana lan Pemeriksaan Kesehatan

Langkah sabanjure sing kudu ditindakake yaiku mriksa rekaman pidana. Priksa iki kanggo pengasuh anak lan kabeh wong ing ndhuwur nembelas kerja karo dheweke.

Saben wong kudu njaluk mriksa cathetan Layanan Pambocoran lan Watesan sadurunge pengasuh bocah ndhaptar. Cek iki regane £40 saben wong. 

Lan yen sampeyan wis manggon ing jaban rangkah, sampeyan kudu menehi sertifikat karakter sing apik, sing ditampa kanggo kedutaan sing relevan.

Sertifikat iki uga ditrapake kanggo anggota kluwarga liyane sing uga bakal nglamar kanggo mriksa Layanan Pambocoran lan Watesan. 

Office for Standards in Education, Children's Services and Skills (Ofsted) bakal nampa sertifikat DBS mung ing 3 sasi sawise sertifikat wis ditanggepi kanggo pengasuh.

Ofsted nyaranake supaya saben pelamar padha aplikasi kanggo layanan nganyari DBS amarga iki. Layanan nganyari iki biaya £ 13.00 saben taun.

Sampeyan bisa nglamar iki nalika nglamar utawa nganti 30 dina sawise sampeyan entuk sertifikat. 

Ngundhuh, mbukak, lan ngrampungake Formulir Pranyatan Perawatan Kesehatan:

Sampeyan kudu ngrampungake formulir Pranyatan Kesehatan yen sampeyan nglamar ing Taun Awal, Ndhaptar. 

Sampeyan kudu ngisi lan ngrampungake bagean A lan bagean B1 saka formulir kasebut, nyetak lan nggawa menyang GP supaya disetujoni lan rampung. Sampeyan bisa uga bakal dikenani biaya kanggo layanan iki. 

Yen sampeyan duwe kondisi medis nalika ndhaptar, sampeyan bisa janjian karo GP kanggo pirembagan babagan kemungkinan implikasi dadi pengasuh. 

Langkah 3. Entuk Pelatihan sing Perlu

Kisaran umur bocah sing bakal sampeyan jaga bakal nemtokake latihan sing sampeyan butuhake. Latihan kasebut yaiku:

Pelatihan Pambuka:

Latihan iki kanggo ngurus bocah-bocah umur 0-12. Sampeyan kudu ngliwati lan ngrampungake kursus pelatihan pambuka yen sampeyan bakal ngurus bocah-bocah umur 0-12.

Nalika milih kursus, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan milih kursus sing ngemot kabeh sing dibutuhake kanggo ndhaptar minangka pengasuh anak lan ngemot cara ngetrapake kerangka statutori EYFS (Tahap Yayasan Awal).  

Latihan Inti Umum:

Sampeyan kudu ngrampungake latihan iki yen sampeyan bakal ngurus bocah-bocah sing umure 5 taun.

Yen sampeyan bakal ngurus bocah-bocah umur 5 lan luwih, sampeyan bakal mbutuhake paling ora kualifikasi Level 2 utawa latihan ing Common Core sadurunge sampeyan ndhaptar dadi pengasuh anak.

Nalika sampeyan ngrampungake kualifikasi iki, sampeyan bakal layak kanggo ndhaftar karo Ofsted tanpa ndhaftar awal taun, mung ing ndhaptar pengasuhan anak. 

Latihan Pertolongan Pertama:

Latihan iki sah dibutuhake saben 3 taun. Sampeyan kudu ngalami kursus Pertolongan Pertama Pediatrik 12 jam lengkap sadurunge registrasi.

Ana sawetara panyedhiya kanggo latihan iki. Panyedhiya apa wae sing sampeyan pilih, mesthine kudu kursus lengkap lan selaras karo syarat Tahap Yayasan Awal Tahun utawa sing duwe anggota karo badan perdagangan kanthi skema pemantauan sing disetujoni. Latihan iki kudu dianyari saben 3 taun. 

Sampeyan bisa milih njupuk kursus lengkap 12 jam utawa kursus campuran yaiku 6 jam online lan 6 jam sinau kelas. 

Langkah 4. Nyedhiyani Wasit 

Nalika nglamar dadi pengasuh bocah, sampeyan kudu menehi katrangan babagan rong wong sing bisa dadi wasit kanggo sampeyan.

Perusahaan njaluk wasit supaya ngerti babagan pribadine, etika kerja lan kabeh rincian penting liyane babagan sampeyan.

Saka wasit, perusahaan konfirmasi yen sampeyan wis jujur ​​ing aplikasi sampeyan. 

Langkah 5. Registrasi Ofsted

Langkah sabanjure yaiku nglamar menyang register Ofsted. Registrasi iki bakal biaya £ 35 saben taun. Dhaptar utawa ndhaptar sing sampeyan pilih kanggo nglamar bakal ditemtokake dening umur bocah sing bakal sampeyan jaga.

Kanthi pikiran iki, umume pengasuh bocah isih ndhaptar ing Daftar Taun Awal lan Daftar Penjagaan Anak. 

Daftar Taun Awal:

Iki kanggo bocah umur 0-5 taun. Iki perlu kanggo bocah-bocah sing ngrancang ngurus bocah-bocah ing umur iki nganti bocah-bocah tekan pungkasan taun resepsi ing sekolah.

Sampeyan uga bisa gabung karo Childcare Register lan iki ora narik biaya tambahan. 

Register Pengasuhan Anak:

Iki kanggo pengasuh bocah sing rencana ngurus bocah umur 5 lan luwih. Register iki duwe rong bagean.

Salah sijine yaiku bagean Wajib yaiku kanggo pengasuh bocah sing ngurus bocah umur 5 nganti 8 taun. Bagean kapindho yaiku bagean Sukarela yaiku kanggo pengasuh bocah sing ngurus bocah sing umure luwih saka 8 taun. 

Gabung Loro Register

Iki yen sampeyan mutusake kanggo ngurus bocah-bocah saka umur loro (0-8 taun lan ndhuwur). Yen sampeyan gabung karo Register Awal Taun lan banjur mutusake kanggo gabung karo Register Childcare, sampeyan bisa nindakake iki tanpa biaya tambahan.

Nanging yen sampeyan gabung karo Childcare Register piyambak, yen sampeyan mutusake kanggo gabung karo Early Years Register, sampeyan kudu nglamar kanthi kapisah lan iki bakal narik biaya. 

Langkah 6. Ofsted Ngarep Inspection

Yen sampeyan bakal nglamar kanggo Early Years Register, Office for Standards in Education, Children's Services and Skills (Ofsted) bakal ngubungi sampeyan kanggo ndandani inspeksi omah sing ngurus anak.

Sajrone pamriksan iki, Ofsted bakal ngonfirmasi identitas sampeyan, kualifikasi, lan kemampuan basa Inggris sampeyan lan mriksa apa omah pengasuh anak sampeyan cocog kanggo ngurus bocah.

Sampeyan uga bakal ditakoni babagan syarat EYFS lan kepiye rencana mbantu sinau lan pangembangan bocah-bocah sing bakal diurus. 

Sampeyan mung bakal dibayar siji kunjungan inspeksi Ofsted, dadi sampeyan kudu disiapake kanthi lengkap kanggo kunjungan iki.

Ana pandhuan lengkap sing kasedhiya dening Ofsted kanggo mbantu sampeyan nyiapake kunjungan pemeriksaan iki. Sampeyan kudu maca kanthi lengkap sadurunge dina inspeksi. 

Iku penting kanggo Wigati sing kunjungan iki mung ditrapake yen sampeyan pindhah kanggo Taun Awal, Register. Sampeyan ora kudu repot babagan pamriksan Ofsted yen sampeyan nglamar kanggo Register Childcare.

Langkah 7. Nampa Certificate Registration Panjenengan 

Langkah sabanjure sawise completion saka proses lan pengawasan sukses conducted dening Kantor Standards in Education, Layanan Anak lan Skills, lan aplikasi wis disetujoni, sampeyan bakal nampa certificate saka registrasi saka Ofsted. Sampeyan mung bisa miwiti bisnis ngurus anak nalika sampeyan nampa sertifikat registrasi iki. 

Sampeyan uga bakal nampa Nomer Referensi Unik. Nomer iki bakal diterbitake online kanthi laporan sampeyan babagan pemeriksaan sing ditindakake. Ofsted uga bakal nerbitake jeneng lan alamat sampeyan kanthi online, sanajan sampeyan bisa njaluk supaya ora diunggah. 

Langkah 8. Goleki Asuransi

Sawise sampeyan wis ndhaptar, penting sampeyan entuk asuransi tanggung jawab umum sanalika bisa. Ana sawetara agensi asuransi sing bisa dipilih, kayata Morton Michel, Childcare.co.uk, PACEY, lan SCMA. 

Ana faktor sing bakal nemtokake suwene proses sing kasebut ing ndhuwur bakal ditindakake. Faktor kasebut kalebu kursus latihan pengasuh bocah sing sampeyan pilih lan proses registrasi Ofsted sing bakal ditindakake nganti rolas minggu.

Langkah 9. Register karo HMRC Minangka Self-dipunginaaken

Langkah sabanjure yaiku ndhaptar dadi wiraswasta ing HMRC. Iki carane sampeyan bisa mbayar pajak minangka individu sing nyambut gawe saka dhuwit sing sampeyan entuk minangka pengasuh anak. 

Langkah 10. Mulai Iklan Bisnis Panjenengan

Sampeyan saiki bisa miwiti ngiklanake layanan pengasuh anak saka wilayah sampeyan lan iki bakal mbantu sampeyan dadi terkenal.

Yen sampeyan wis dikenal minangka wong apik ing wilayah sampeyan, iki bakal nambah kapercayan wong tuwa marang sampeyan lan ngeculake anak-anake kanggo sampeyan. 

Sampeyan bisa nggawe lan nyebarake fliers, masang pariwara ing situs web, pariwara ing jaringan Childcare.co.uk, lan nggunakake media sosial kanggo keuntungan sampeyan.

Sampeyan uga bisa duwe layanan sing kadhaptar ing Google My Business

Apa sing Ditindakake Anak Saben Dina?

Childminders ngurus anak kabeh dina. Padha ngganti popok, masak dhaharan, ngresiki lan nggawe anak aran nyaman.

Dheweke melu bocah-bocah ing kegiatan sing nyenengake lan mbantu perkembangan positif bocah-bocah sing diurus. 

Suwene suwene dadi Childminder ing Inggris?

Miturut Ofsted, butuh nganti 12 minggu kanggo ngrampungake registrasi Ofsted. Aplikasi sampeyan kudu njupuk 30 menit kanggo ngrampungake.

Apa Pengasuh Bocah Bisa Saka Omah Sewa?

Yen omah sing bakal ditindakake pengasuh bocah disewa, pengasuh bocah kudu duwe ijin tertulis saka tuan tanah sadurunge miwiti ngurus bocah ing omah kasebut.

Ana omah sewa sing duwe pangecualian kanggo bisnis apa sing bakal ditindakake ing properti kasebut. 

Apa Childminders Mbayar Pajak?

ya wis. Nggunakake tarif pajak penghasilan standar, bocah-bocah kudu mbayar pajak menyang HMRC adhedhasar penghasilan kena pajak. Lan pengasuh anak kudu ngisi bali pajak taksiran dhewe.

Pira Bocah sing Bisa Dideleng minangka Pengasuh Anak?

A childminder mung diijini 6 anak bebarengan. Rasio kanggo pengasuh bocah ora luwih saka 6 bocah. Iku tansah kudu enem anak kanggo siji childminder. 

Suwene Inspeksi Childminder?

Butuh udakara 3 jam kanggo ngrampungake pamriksa Ofsted. 

Gaji Childminder ing Inggris

Ing Inggris, gaji rata-rata nasional kanggo Childminder yaiku £ 34,000.

Kita uga Rekomendasi

Cathetan Suku:

  • www.gov.uk - Dadi pengasuh utawa pengasuh (Inggris)

Apa Artikel Iki Mbiyantu? Marang Kita Apa Panjenengan mikir.